Äga sjötomt

o
När jag kommer hit och är i min trädgård vid sjön så känns det så underbart, idag blåser det men det är så tyst här. Bara naturen som hörs med fåglar, fiskar och vinden i träden osv. Jag har alltid haft en sådan härlig känsla även när jag varit hemma. Jag älskar att kunna ha platser som ger harmoni i livet. Platser som ligger långt ut på landet men ger mig ro i själen.
Jag gråter ofta när jag är här. Jag känner mig så otroligt lycklig av att se vattnet glittra. Glädjetårar. Det är fortfarande så overkligt att den här platsen är min. Det känns som mitt/vårt hem mer och mer , men allt är så nytt och overkligt.
Jag har ingen brådska här, jag vill vara här länge, länge. Jag och den här platsen vi ska forma varandra och utvecklas. Jag tror vi kommer bli gamla tillsammans.
Här har vi naturtomt mot sjön och det gillar jag, vilt och vackert men det ska bli både fler altaner, gäststuga och inglasat uterum men för att bygga måste man söka tillstånd och just nu känns det inte viktigt. Allt är bra som det är, allt får ta sin tid.
Nu går Kalle på semester, 4 veckor tillsammans väntar. Ikväll blir det plockmat och bubbel här i stugan och nästa vecka startar vi med en liten tripp till söder och förverkliga fler drömmar. Ja vi får se hur det blir med det , mer om det en annan gång.
Ha en bra fredag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Äga sjötomt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *