Göra nya saker

 
 
Jag känner mig bara mindre och mindre rädd för att göra nya saker ju mer åren går och efter allt vi varit med om så kommer man hela tiden i utgångspunkten i att så länge man får vara frisk och leva så finns det massa möjligheter. Jag märker hur jag bara mer och mer lever vårt liv och inte tänker alls vad andra ska tycka om oss. Det är så otroligt viktigt att våga leva nu och få vara den man är och vem bryr sig om det kan bli lite galet ibland det är ju bara att pröva och göra om igen.
  
 
För varje år som går så blir man mer trygg i att skapa sitt eget liv och göra det som man mår bra och vara nyfiken på nya saker men samtidigt vara glad för det man har. Livet är inte så himla lätt men det är ännu svårare om man ska vända ut och in på sig själv. Jag känner mig så himla fri. Ingen som sätter sig på mig eller på oss och berättar hur vi ska leva. Jag har upplevt botten, rädslan för döden, nu vill jag bara leva och ha det riktigt jäkla bra och det känns som allt ligger som ett öppet kort och bara väntar. Livet. Allt är möjligt så länge man inte behöver tänka på sjukdomar. Det är en underbar känsla. Sedan att bli äldre är inte fel, man vågar mer. Man blir klokare och tryggare. Skön känsla. 
 
 
 

Idag åker vi iväg igen Kalle och jag och ska njuta av två nätter på hotell och spa. Det ska bli härligt! Visar bilder när jag kommer hem. 

 
Ta hand om er fredag 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Göra nya saker”

  1. Det var jag som var anonym. Det gick lite för fort så här på morgonkulan. Alltså för mig känns det mycket bra att ha blivit äldre. Jag vågar mer vara mig själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *