Gratinerad spetskål

Idag blev det gratinerad spetskål till rödspättan och vi var överens om att det är såååå gott. Billigt och lätt att göra och en bra Lchf rätt.
Dela en spetskål i klyftor, krydda med salt, peppar och örtsalt. Hyvla över smör och in i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Häll över ca 2 dl riven ost och ställ in några minuter tills det smält.
Vi äter så mycket god mat men jag är så dålig på att visa det här på bloggen. Om det är ok med lite tråkigare mobildbilder så ska jag försöka tipsa lite oftare.Gratinerad spetskål ska ni prova.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Gratinerad spetskål”

  1. Toppen med tips på mat och recept. Jag har inget emot mobilbilder varvat med dina superfina kamerabilder, snarare tvärt om. Din blogg är en fantastiskt härlig mix av vardag och det ytterligt vackra så det förstärker snarare det.
    Tack för en inspirerande blogg, är tyvärr dålig på att kommententera men läser så gott som varje dag!
    Kram P

  2. Finns många andra matbloggar så en massa mat behövs absolut inte! 😊 Men nåt tips då och då kan ju vara trevligt kanske och detta lät gott 😀.

  3. Vill gärna ha matbilder och tips! Du är en förebild och jag har i många omgångar kört LCHF. Har börjar nu igen för att få bort sötsuget efter jul och vill ha idéer på LCHF mat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *