Mys med familjen

Godmorgon fina bloggläsare, har ni också fått mycket snö? Ja jämför man mot norr är det kanske inte så mycket men det är mycket för oss. Vi har i alla fall inte så kallt men tillräckligt. Jag har vaknat tidigt men kanske somnar om, brukar göra det på helgerna om jag känner att jag vill.
Gammal ljusstake, säljs inte längre
Idag blir det jobba vid datorn , bokföring m.m och så middag med familjen i Linköping. Vi ska fira min födelsedag lite i förväg. Längtar, längtar och tycker det är så mysigt att umgås med ”mitt lilla gäng” som jag brukar kalla dem.
Ta hand om er alla och njut av februari även om det årets tråkigaste månad enligt många. Jag är glad att jag får vara med och slipper ligga sjuk.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *