Alla mina hjärtan

 
 
Godmorgon mina fina , gud vad jag sovit mycket sista tiden och tungt. Inte är jag superpigg på morgonen för det för jag är ingen morgonmänniska. Min man går upp kl 5 varje dag, alldeles för tidigt enligt mig. Jag är uppe ganska tidigt men jag är också ganska seg 🙂
 
 
 
Mina barn ska fira alla hjärtans dag med sina respektive idag, precis som jag gjorde när jag var 17 år och träffade min Karl-Johan . Nu firar vi inte alla hjärtans dag längre, men vi försöker istället att åka iväg och göra saker ofta och visa uppskattning en vanlig fredag med blommor eller god mat. Jag njuter idag av att veta att mina barn har hittat någon de älskar väldigt mycket och att jag har min man så tryggt. Han är en den bästa och livets kärlek för mig.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Alla mina hjärtan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *