Tack julen

Vi har haft en sådan bra jul och varit så bortskämda med att bara kunna åka iväg och sätta oss vid bordet med färdig middag hos både mamma och svärmor. Jag beundrar dem verkligen, både mina föräldrar och min mans föräldrar. Hur de orkar pyssla, laga mat och göra så himla fint år efter år. De vill jag gärna göra för min familj också om vi är hemma framöver.
Varje jul försöker jag lära mig saker och känna efter vad som är viktigt för mig. Det jag känt i år är att att jag ska börja tidigt nästa år med, det är roligt att börja pynta tidigt, det känns kul och avslappnat att få njuta av pynt länge. Jag ska börja med klappar tidigt osv För sedan bara hinna göra lite mer av det som är vanlig vardag och kommer spontant. Jag älskar det där tidiga pysslandet när man får hålla på utan tidspress.

Nu väntar morgonpromenad med min bästis Maria och sedan lämnar vi julen hemma för att åka till stugan och gotta oss. Gud , det ska bli så underbart! Barnen får komma om de vill , vi kanske kommer ha lite gäster osv men annars ut och gå och bara ha det mysigt.

Ha det bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Tack julen”

  1. Du har det så fint och mysigt💕
    Du är en stor inspiration även när det är tufft i livet!
    Undrar bara vad det är för tapet i vardagsrummet?
    Ha det fint 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *