När det äntligen känns tjohooo igen

Jag har varit ute och gått med min vän Maria och jag har varit hos mamma och bonuspappa och äntligen känns det tjohooo igen. Jag är inte hundra men jag håller på att bli pigg igen efter den där tråkiga förkylningen. 10 dagar gick bort men nu är jag på banan igen från den. Nu tar vi tag i det där som isar vid dator och telefon nästa vecka när jag ska till doktorn och fram till dess tänker jag ha roligt.
I veckan som kommer ska jag till Mall of Scandinavia. Hur ska det gå? Jag längtar faktiskt att göra lite saker igen och jag kan tom längta till stora varuhus. Vad har hänt 🙂 Philip och Julia ska gå på konsert så jag , Elin och Jakob gör Mall under tiden. Har ni några tips vad man inte får missa på Mall of Scandinavia så skriv gärna det. Jag ska vara där en hel dag om det blir som vi tänkt oss eller så kommer jag springa en del på stan i Stockholm , ja vi får se hur det blir.
Ha det bra
Kram Lotta
🙂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”När det äntligen känns tjohooo igen”

  1. Många många fina affärer och restauranger och fik… men vi var där när det var en stoooor fotbollsmatch på friends så jag höll på å avlida där inne … gick inte å röra sig framåt knappt … men helt klart värt att åka dit vid lugnare tillfällen … dom ska ju ha bio å bowling där oxå, det missade jag … 🙂

  2. Jag gillar Illum, det danska varuhuset på MoS. Annars håller jag med om att centrala Stockholm är mysigare. NK, Biblioteksgatan med mera.
    Kram

  3. Om du vill ha lite lugn och ro så är restaurangen som ligger i anslutning till bion alltid ett bra tips. Vad gäller shopping så finns ju ALLT men en hel del trevliga inredningsbutiker. Om du tröttnar på MOS så finns två fina handelsträdgårdar i Solna: Brunnsvikens trädgård samt Ulriksdals slottsträdgård.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *