Lyktor från Kähler

Jag ska snart gå att sova för imorgon kommer min vän Maria och hennes barn på frukost. Det är tradition att ses dagen före julafton. Mina barn och hennes barn har ju firat varje nyår och midsommar tillsammans sedan de föddes, de har vuxit upp med varandra. Det är bara de senaste fem åren som vi gjort lite annat och min vän är skild sedan några år tillbaka.
I stugan fick jag jag bud en dag med ljuvliga lyktor från Kähler. De är så fina.

Vi ska snart dit och ha lite julledigt, med eller utan barn. Barnen får göra som de vill för Kalle och jag vi älskar vår stuga så vi vill vara där ofta.

Nu är det dags för sängen, imorgon dagen före dopparedagen..tjohoo det närmar sig julafton
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *