Jul i stugan

Annonslänkar Adviral, Newport, Jotex, Royal design, balders hage, Ellos
Jag älskar att skapa det, den där stämningen som jag vill vara i.  Ska du ha jul överallt kan någon tänka? gud vad mycket jobb….och ja det ska jag. Jag älskar det jobbet, det jag brinner för. Det är det här jag drömt om. Att få sitta i den här miljön, att kunna åka till en sjö där jag också har ett hem. Ett hem att landa i, lika mycket som hemma. Jag har jobbat hårt för drömmen och nu får jag vara i den.
Findus tycker också om att vara här och det är så skönt att vi kan ta med honom nu. Han går ut och in som han vill genom sin lucka.
Filt här , stol Ikea
Vitrinskåp här 
Gammalt julpynt men liknande här 
Vas tex här 
Kalle och jag älskar att åka hit. Barnen har ju mycket annat de vill göra men vi har inte köpt stugan för deras skull vi har köpt den för våran skull för vi har velat ha en sådan här plats vid vattnet.

Igår var våran första dag som på länge som vi kände oss piggare så vi drömde om allt vi vill göra någon gång här, drack bubbel ( jag klarade dricka några glas vilket var jättelänge sedan sist) och smider upp planer hur vi vill ha det och leva i framtiden. En mycket bra kväll, bästa på länge.

Nu ska jag gå upp och väcka honom för idag ska vi åka iväg och ha det lite mysigt.
Ha en toppenfin helg!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jul i stugan”

 1. Ni har så mysigt i er stuga så man vill gärna kliva in genom dina bilder och sitta där i en korgstol med en mugg glögg i handen och bara vara! Ha en skön dag!
  kram/ MariaG

 2. Så mysigt i er stuga! Kan tänka mig att det är rogivande att vara där.

  Vi har en stuga vid havet på Öland och vi älskar att vara där. Stugan är frihet för mig. Där finns inga måsten som det gör hemma, i vardagen. Därför måste jag åka till min stuga då och då för att tanka energi. Ladda batterierna.

  Hoppas du får en bra dag och att du får känna dig pigg.

 3. Ni gör helt rätt! Njut av det fantastiska som ni har skapat och jobbat för. Det är er väl förunnat. Det ser underbart och väldigt mysigt ut. Att bo vid vattnet är bara det lycka. 💖💖💖

 4. Åhhh, ni har det så fint i bägge husen! Du har verkligen en harmonisk inredningsstil i båda!

  Blir så inspirerad av allt du gör och av alla dina kloka tankar!
  Ta hand om dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *