Alla har sina liv och sin historia

Annonslänkar Kökets favoriter
 
När jag är i stan och ser alla människor så tänker jag ofta, alla har sina liv, alla har sin historia. Vi tror allt för ofta att andra lever lever så mycket bättre än oss själva men så är det inte alls. Det går inte se vad andra bär på genom att se på dem, ser hur de bor eller vad de jobbar med osv. Vi måste veta mer än så. Det tunga som vi bär på lägger vi ut hur som helst och det pratar vi inte lika mycket om. Det är viktigt när vi träffar människor att ha ett öppet sinne.
 
 
Fina saker jag gillar 
 
 
 
Jag får så himla isande huvud så fort jag sitter vid datorn och telefonen, jag jar haft väldigt mycket migrän sista dagarna och imorgon får jag ringa den där doktorn igen. Mina ögon är röda och den ena pupillern är större än den andra något de påpekade även på akuten när jag kom in med den där migränen som är förförfärlig.  Det känns bara väldigt, väldigt konstigt. 
 
Det är bara så trist att skriva om dessa tråkiga saker hela tiden som varit nu, men det är ju så livet ser ut. En förkylning som sitter i bihålerna går ju leva med, men det här andra är bara så underligt och det gör att jag inte kan jobba som jag vill. 
 
Så imorgon blir det telefonsamtal till doktorn igen, det blir att få tid till ögon eller en MR och jag betalar gärna bara det blir av. …en uppdaterig 🙂 har fått en ny tid till doktorn nästa vecka.Skönt.
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Alla har sina liv och sin historia”

  1. Min första tanke när jag läste.. elöverkänslighet? Om jag inte missminner mig helt har du skrivit förr att när du sitter vid datorn när symtomen kommer.. hoppas det löser sig för dig och att du känner dig pigg snart! Önskar dig och din familj en riktigt God Jul!

  2. hej min dotter har något som kallas uveit. Inflammation i ögonen. Hos henne orsakar det tidvis högt tryck i ögat och när hon har det reagerar inte pupillen som vanligt. Den är större. Be dom kolla trycket nästa gång. Hon får även ont i huvudet/ ögat när det händer.
    Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *