Nej någon basker blev det inte , men annat fint

Idag har vi rivet av lite ärenden. Philip skulle till fotdoktorn som jag kallar det, han har haft problem med sina fötter sedan han var ung men nu börjar det vända. Sedan var Elin också med för hon skulle till frissan. Vi är väldigt dåliga på frukost hos oss så det blev frukost/ lunch på en gång inne på Simons. Jag skulle leta lite nytt till Barcelonaresan och till hösten. Basker? nej sa Elin 😉
Elin fixat håret
Jag är en tokig i nattplagg typ morgonrockar, både sådana här silkiga saker och vanliga i bomull.   😄 Nej sa Elin till den också, du behöver ingen morgonrock. Hon hade rätt. Det blev bikini istället och trosor som går upp till magen, älskar sådana där höga som håller in 🙂
Jag köpte mig en ny halsduk här, en sådan där lagom tjock som är snyggt nu i höst att ha till en tröja och ett superfint diadem. Älskar beige i alla former.
Sedan ville jag ha lite höstigt fast man kan ha det till Barcelona också, nya byxor hittar inte dessa på nätet.
Nu ska jag sätta mig och jobba undan lite. Det blev promenad idag också med min vän Helena , det var så länge sedan sist och en guldstund. Jag har varit flera timmar i köksträdgården också, så nu har jag massa gurka igen.
Ha en fin kväll
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nej någon basker blev det inte , men annat fint”

  1. Wow, spanade på det setet men orkade inte prova just då…. borde gjort det hoppas det finns kvar nästa gång jag far till stan… såg att det fanns i senapsgult också…Normala storlekar? är i samma längd som dig tror jag ungefär, men tycke att storlekarna på Gina kan variera mycket!
    Ha en fin Onsdag!

    Kajsa♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *