…..men det är gott nog

Datorn här hemma är full med bilder och telefonen är full med bilder och jag borde sätta mig i flera dagar och bara gå igenom allt. Men nu är det så fint väder så vem vill sitta inne när man kan njuta av allt som händer där ute.
Jag har vattnat i flera timmar och pysslat här hemma. Det finns hur mycket som helst att göra men imorgon ska jag och Katarina till stugan och mysa. Idag får jag landa i känslan att man hinner inte allt, men det är gott nog. Det blir att börja spara så vi kan ta hjälp med målning på huset osv nästa år för det hann vi verkligen inte i år.  Först vill jag köpa ny kamera och objektiv, men idag fick det duga med mobilen.
Klockan är mycket och jag är så kvällstrött så god natt fina ni.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”…..men det är gott nog”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *