Elcykel i vardagen

 
Annons Bixia
 
Elcykel säger jag bara, hur bra är inte det! Jag har inte varit så insatt men jag har nu förstått att man behöver ju inte ha elen på om man vill 🙂. Om man nu använder elen blir man ändå varm och får minsann trampa på ganska rejält men det går ju såååå mycket lättare. Älskar min elcykel som jag köpt av Bixia, min första cykel jag köpt som vuxen, jag har bara haft min lilla ungdomscykel innan.
 
( Cykeln är betald privat, men ett visningsex från kontoret, reklamen är däremot ett samarbete med bästa Bixia) 
 
 
I min stuga är det så vackra vyer att upptäcka och 2.8 mil gick minsann undan med elcykel och när jag kom hem så var bara halva batteriet använt. Toppen! Om jag uppfattar rätt så kan jag köra minst 5 mil, vilket är mycket, jag skulle kunna cykla till stugan om jag är hemma och klara av det på en ganska bra tid. 
 
Om 1 procent av bilåkandet i Sverige förs över till cykel minskar bensinförbrukningen med 55 miljoner liter per år, vilket motsvarar minskade kvävedioxidutsläpp på drygt 22 300 ton.
 
 
Mer än en tredjedel av svenska folket skulle kunna tänka sig att köpa en elcykel. Det visar en Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av Svensk Cykling.
 
 
Nu kan jag ta min elcykel som är laddad med förnybar el i stugan och åka till affären och handla, den ska få följa med på olika utflykter osv och jag tänker om man bor nära sitt jobb så måste det vara toppen att faktiskt kunna ta cykel till jobbet. Jag som vill motionera mer i vardagen ska försöka ta mig ut med min cykel så ofta jag kan. Ja den är ganska dyr, det kan jag hålla med om, men man tar sig väldigt långt på en timme och om man som mig bara räknar med att köpa en cykel i sitt vuxna liv så kan den få kosta lite. Kan du istället ställa bilen så tjänar man in kostnaden istället för bensin osv och gynnar miljön.
 
 

Om du är Bixiakund kan du nu få rabatterat pris på en elcykel genom ett samarbete som Bixia har med Intersport, samma som jag fått. Logga in HÄR på mina sidor för att ta del av erbjudandet. 

 
Vill du bli Bixiakund kan du alltid kontakta dem för hjälp av byte av elavtal . Vill du som jag ha förnybar el, sol, vind, vatten ( jag har ingen rabatt på el för jag gör reklam, bara väldigt nöjd kund) så bara säg till om det. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *