Mycket tankar som rullar

 
 
Så mycket tankar som rullar i mitt huvud, hur skört livet är och hur fort det kan gå. Nu gick det ”bra” ändå den här gången för min mans mamma men en sak är säker och det är, att människorna vi har omkring oss är oersättliga och det är de som är livet. Det finns ingenting mer som är mer viktigt än dem man älskar och har omkring sig som familj, släktingar och vänner.
 
Det är tufft i perioder att bli äldre för man får vara med om mer tunga saker och man inser så ofta att vi får inte kan ta livet för givet. Min dotters cancer har verkligen gett mig perspektiv och jag vet vad som är viktigt för mig. Jag vet hur jag vill leva och vad som är värt att sätta fokus på. När det händer svåra saker runtomkring som påverkar en blir det tuffare även att blogga och skriva för allt man tänker på är att man vill de man tycker om ska vara friska igen.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Mycket tankar som rullar”

  1. Vad skönt att det slutade väl denna gång, men du har verkligen rätt i att livet är skört. Man får försöka passa på att verkligen LEVA medan man kan, så gott man kan och komma ihåg att de omkring oss inte finns för evigt.
    Jag vill passa på att tacka dig för dina underbara bilder och ärliga, ödmjuka texter. Får så mycket inspiration varje gång jag är här och jag har gjort till en vana att kika in hos dig. Du skänker även tröst, eftersom du alltid skriver så rent och ärligt om saker och ting; även om motgångar, och delar med dig av tankesätt och funderingar. Man vet att man inte är ensam. Sedan kan jag titta på dina trädgårdsbilder och drömma om en egen trädgård, som jag/vi tyvärr fortfarande inte lyckats uppfylla, men som ihop med lite andra förändringar ligger i framtidsdrömmen för mig och min man.
    Kram på dig!

  2. det ör så trist när det häner du vet inte fort kan et gå man pratar ena stunden och sen ….
    ta hand om dej o familjen ni har ju redan gått igenom massa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *