Börja pynta

Idag blir det utedag för mig och jag ska fortsätta pynta. Det ska upp julstjärnor i orangeriet, en julslinga runt hönsburen. Jag ska börja ta in julbelysning som ska plockas upp lite i taget osv. Det ska faktiskt börjas julas på riktigt. Det kommer ta sin lilla tid och jag tror inte att allt är pyntat till advent eftersom både hallen och köket ska målas men jag ska börja lite nu.
Jag hoppas innerligt att alla ni andra lever det liv som ni trivs med, en del älskar jul, en del avskyr jul, en del vill inte pynta, en del pyntar tidigt, en del pyntar sent osv. Jag fokuserar alltid på mig. Vad vill jag/vi, vad mår jag/vi bra av, hur vill jag ha min jul, hur vill göra osv ? Jag ifrågasätter inte andras liv om folk inte är elaka, utan jag tror att alla människor gör så gott de kan som är bäst för dem. Så idag ska jag göra det som är bäst för mig och det brukar bli så bra.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Börja pynta”

 1. Hej!

  Jättefina ord om valfrihet. Tänk om fler kunde tänka så. Tror att det finns fler som skulle vilja tänka så men som är för styrda av vad andra tycker och tänker. Fint att just du tar upp det då jag är helt säker på att du får människor att vara mer självsäkra.

  Önskar en fin dag och tack för allt du ger oss.

  Med vänlig hälsning: Jessica

 2. Härligt att börja julpynta nu, det gör jag också. Visst är det märkligt hur starkt många reagerar när man berättar att man pyntar i god tid. Nej, låt var och en göra som de vill och mår bra av <3 ingen reagerar ju på att man bokar en semesterresa i januari, varför väcker det då så många känslor om man börjar med julen i god tid!?

 3. Hallå vännen..
  Du är klok du… 😉
  Ja tänk om människor som tycker så mycket om vad andra gör kunde lägga den energin på sig själva i stället… då skulle de förmodligen bli mer nöjda och tillfreds med sitt eget liv…;)
  Jag ska också börja i tid i år för jag brukar aldrig hinna färdigt till 1:a advent.
  Ska börja ute nu till helgen har jag tänkt…
  Så har jag börjat bakandet…;)
  Kram sötis o ha en mysig dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *