Vad ska jag göra nu?

Flera projekt som vi har haft här hemma börjar bli klart, märklig känsla. Vi har ju hur mycket som helst att renovera och måla här hemma , men det är sånt som Kalle gör eller vi tar hjälp med ( jag är superdålig på målning och gör inte det, bara rödfärg möjligtvis) Jag tänker mer på sånt som jag kan göra , saker jag kan göra på min arbetstid eller bloggtid eller vad man ska kalla det. Orangeriet och köksträdgården börjar kännas klart.
Det finns en hel del kvar, men häck planterar vi nog inte förrän till hösten så den slipper torka i sommar nu när det varit så varmt. Sedan är det massor mer grejer  som ska göras klart, men inte stora saker.

Så nu ska jag börja fixa lite mer nere vid poolen och stora trädgården. Borta vid orangeriet kommer det gå över till att mest vattna och fylla på grus varje år och dra ogräs, inget tungt jobb. Nere vid poolen har vi pratat om plank, ett litet poolhus och kanske en pergola.

Vår stora trädgård vid huset och poolen måste vara lättskött, stora krukor, stora träd, stora rabatter osv för vi bor så stort så allt ser larvigt litet ut annars, men jag gillar ju den här mer mysiga känslan också som är borta i köksträdgården, det typiskt lantliga. Jag får fundera lite.
Ja vi får se lite vad vi satsar pengar och tid på, så ska köket bli klart och sedan uterummet, så projekt finns det och jag älskar det. Kalle pratade om att sätta igen golvet vid poolen idag så jag kanske inte ska nämna det här med pergola, då måste det stå öppet ett tag till 🙂
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vad ska jag göra nu?”

  1. Njut av er vackra trädgård! Och, tro mig, projekten kommer att fortsätta "ploppa" upp igen. Man blir ju faktiskt aldrig riktigt klar i en trädgård, som tur är!

  2. Vilken energi du har. Hur bara orkar du måste vara en hel att hålla ordning på. Njuter av att se alla bilder på din fina trädgård, fina kissen alla hönsen och ditt vackra hem. Kram på er alla

  3. Man känner sig aldrig klar med sådana projekt. Bara man orkar och tycker det är kul så löser sig allt. Spännande!!

  4. Ja projekten tar nog aldrig slut, och tur är väl det!? ☺️ Det är ju roligt att pyssla på och veta att det finns saker att hugga tag i, när man blir rastlös.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *