Uteplats

 
Vid stora rabatten har jag haft gårdsgrus och nu hade det blivit så mycket ogräs där så idag hämtade jag ny makadam och det blev mycket bättre.
 Jag flyttade också stolarna från Ikea  som stått på altanen vid uterummet för jag har ändå inget bord där och så hämtade bordet som jag målade i falufärg timmergrå förra året. Sedan blev det ett parasoll från poolen så nu behöver jag beställa ett nytt parasoll från Ellos.
Nu är det tomt på altanen och nu får jag fundera på något annat där. Det här blev verkligen en favoritplats det här vid tulpanerna. Jag kände direkt när jag satte mig där att det var så inbonat och skugga. Jag är ingen soldyrkare som gillar sitta i solen. På altanen vid uterummet skulle jag vilja ha korgstolar och i stil med Mios fina grupp men detta är nog för inomhusbruk.
Jag ska kika runt lite först, svårast är bord tycker jag för där har vi inte så stort. Kanske samma stolar som vi har vid poolen från Ikea, de är ju fina också.
Nu är det dags att fixa lite goda hamburgare och duka här ute. De är trötta här i min familj idag och jag ska sitta och jobba vid datorn hela kvällen även om det är fint väder, har massor att komma ifatt med.
Ha det toppenbra alla fina följare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Uteplats”

  1. Hej,
    Vilken vacker och rofylld miljö! Och den där Ernst ljusstaken är så fin. Enkel och vacker som han förespråkar. Jag har en fråga: Jag har också ett land fullt med tulpanen som du har på bilden, men jag har alltid undrat vad man gör när de blommat över? River du upp dem med lökar och allt eller klipper du bort dem? Om du river upp dem, kan man spara och återplantera lökarna sedan?
    Ha en underbar dag!
    Kram, Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *