Tulpaner i köksträdgården

Det blir många bilder nu när alla tulpaner slagit ut, det är så fint ute och idag ska njuta av det så mycket.
Delar med mig av lite mer bilder från köksträdgård och fler ska det bli.
Har så mycket jag visa och dela med er och varje dag händer det nya saker i trädgården.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tulpaner i köksträdgården”

  1. Hej Lotta!
    Jag älskar tulpaner! Gillar din färgkombination och att du planterat så många. Mina har också precis slagit ut. Det som jag tycker är så trist är när tulpanerna sen vissnar och man måste vänta med att rycka bort det som gulnat och dött. Hur gör du för att ha en fin sommarrabatt trots vissnade tulpaner?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *