Trampstenar och plåtkanter

Annonslänkar Stenbolaget
 
 
Det händer så mycket i trädgården varje dag nu så dessa bilder som jag fota före helgen är ju nästan gamla. Nu har det slagit ut ännu mer och är ännu mer grönt. 
 
 
Bloggen är som en dagbok och det är roligt att få med allt och det är många som googlar och hittar hit till bloggen. Jag får många frågor om mina trampstenar och de finns hos stenbolaget HÄR och plåtkanterna är tillverkade hos en plåtslagare i Mjölby. Beskrivning till dem har jag hittat HÄR Det är min granne som ordnat dem. 
 
 
 
Nu har jag varit ute och gått en sväng med min bästis så nu ska jag vila mig kvällen lång, nu blir det skönt att sitta
 
Kram Lotta
 
💗
 
Stenbolaget har massor sten att välja på HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Trampstenar och plåtkanter”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *