Rabatten i köksträdgården

 
 
Den sista rabatten som jag gjorde har jag inte visat här. Det blev en rund med natursten och lavendel runt om. Jag vill att det ska dofta och se vackert ut när man kommer dit. I rabatten har jag satt stormhattsranucel, vit luktpion, salvia, kirgislök, ormrot, vit malört, silvermalört, rosa hortensia, buxbom kristtorn, nejlikorot, ros kalmar och ändå behövs det mer. Trädet är en dvägkörsbär.  Jag tycker om färgerna lila, rosa, vit och silver så dessa köper jag nästan jämt. 
 
Det kostar mycket att köpa nya perenner och träd så det får fyllas på lite mer framöver men nu har jag börjat. 
 
 

Att vara i trädgården och fixa är terapi för mig, alla borde ha en trädgård att pyssla i. Det är så avkopplande

 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Rabatten i köksträdgården”

  1. Jag håller helt och hållet med dig om att det är avkopplande att greja i trädgården och terapi för själen! Så underbart!
    Samtidigt kan jag känna att det kan skapa en aning med stress, framförallt hos mig, då vi har så mycket att göra innan den börjar bli fin och se ut som en trädgård haha.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *