Jobba hemifrån

 
Det är lite speciellt att jobba hemifrån, vissa dagar är det bara jag och katten. När jag var ung så kände jag inte så många som jobbade hemma i sitt hus men nu är det väldigt vanligt. Här ute i skogen har vi haft fiber också i fler år, smidigt och bra. 
 
 
 
Nu är dags för mig att göra som katten Findus 🙂 sätta mig och vila en stund innan det är dags att släcka sina blå. Nu är väskan packad för lite mys med Elin.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jobba hemifrån”

  1. Kissen e de gulligaste, blir alltid glag när det finns bilder på Katter, Eran e ju såå fin,På Lördag har vi ju Loppis på Kungsvägen och Jag kommer stå där me mina kryckor,elr inte ,utanför Hallbergs Tobak(gooa Tommy med Personal) å allt som går över 1000 kr ,skänker vi oavkortat till Barncancerfonden. Synd att Ni ej är hemma då, men gör detta i "Elins" anda. Kram å ha de fint på Danny Concert,Såå värda detta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *