Vissa dagar har jag inte så mycket att berätta

 
 
Vissa dagar har jag inte så mycket att berätta. Då blir det mycket inredning eller nåt annat på bloggen. Vissa dagar känns som jag har så mycket att berätta, då blir det ofta att delar tankar  med er. När jag haft mycket sorg i kroppen och oro då har jag ofta nära till känslor och tankar, men när livet rullar på då är det mest bara vardag då tänker man inte så mycket på varken det ena eller andra då fylls bloggen med vanliga saker som odling, mitt jobb, eller hur jag inreder osv. 
 
Bloggen följer mig. Vad jag gör, hur jag tänker, hur jag mår osv. Just nu är det mycket vardag för mig, livet flyter på bra. Alla mår bra, företaget går bra, jag har en skön vardag, jag kan leva ett liv jag tycker om. Sedan kommer det perioder när jag vill utvecklas och jag tänker på olika saker som jag vill dela med er. Jag är glad att ni låter mig få vara den jag är. Inga pekpinnar eller elaka kommentarer skrivs sista tiden efter jag anmäler/ blockar ipnummer och det är så skönt. Jag har inte ont i magen när jag öppnar bloggen och jag tänker inte längre vad folk ska tycka och jag vågar vara den jag är.
 
Jag försöker variera er mig och bjuda på lite av varje precis som livet är. 
 
Nu ska jag landa här hemma efter Göteborgsresa och snart visa er vad vi gjort
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vissa dagar har jag inte så mycket att berätta”

  1. Å vad det låter härligt, ditt jobb skulle vara perfekt för mig 😊
    Följer dig på Insta, inte så mycket på bloggen, aldrig skrivit någon kommentar här, men jag blir så glad varje gång jag läser om din vardag. Ville bara tala om det.
    Hej svejs 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *