Plantera penséer

 
 
Här hemma är det så kallt och hårt i alla krukor så inga penséer gick att få ner i några krukor till påsk, så jag bjuder på lite gamla bilder. Jag längtar så mycket efter trädgårdsarbete men det får vänta lite. Tycker synd om alla trädgårdshandlare som missar så mycket pengar till påsk för det kalla vädret. Jag hade velat stöka i trädgården hela helgen men nu blir det lite annat.
 
 
Jag kanske tar en tur och köper lite mer blomfrön och lite annat i helgen som skulle behöva komma i jorden. Elin ska förbereda lite kakor som jag ska visa er sedan men annars har vi inte mycket att förbereda. Vi ska dela lite på påskmaten och det vi ska göra hinner vi imorgon. 
 
 
Kalle och jag är ett bra team när det gäller bjudningar. Han brukar sköta all maten och jag pyntet och allt runt omkring så det brukar gå snabbt och smidigt. Sedan har vi Philip som ännu mer ska jobba på en fin restaurang i Linköping som också kan hjälpa till, han är grym på mat och så Elin som älskar pynta och baka. Få hjälp och göra tillsammans är ju det bästa. 
 
Ha en fin långfredag, jag tror att jag och mannen ska åka iväg på en hemlis 🙂 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Plantera penséer”

  1. Bor nere i Ystad i Skåne. Hade också tänkt sätta penséer och börja plocka i trädgården under påskhelgen. Trodde jag🙄under skärtorsdagen hade vi snöstorm, så nu ligger det ett vitt täcke igen, så det blev inget. Längtar sååå efter vår nu. Kram

  2. Här har du en till som längtar tills våren verkligen är här för att stanna och kärlen gått ur marken. Vill också börja fixa i trädgården.
    Kram och glad påsk 🐣☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *