Howardsoffa

Nu har vi haft howardsofforna från Trademax ett tag och fotöljen börjar bli lite smutsig i tyget så jag funderar på att lämna klädseln på kemtvätt. Är det någon av er som gjort det? På bild ser ju allt så mycket renare och snyggare ut men i verkligheten börjar det bli ganska smutsigt.
Nu är jag inte så extremt pedantisk och vi har ju även en katt som går ut och in som han vill så lite skit har jag inte dött av men någon gång per år skulle det vara roligt att få tyget lite uppfräschat. Annars så är vi väldigt nöjda till det priset man ger för dessa möbler.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Howardsoffa”

 1. Snygg soffgrupp! 😃👍
  En fråga: har du köpt sängkläder från Campadre någon gång? Är de i bra kvalitét? Signade upp mig där igår och behöver verkligen nya sängkläder 😁
  Ha en fin dag! 🌸☀️

  1. Hej, ja det är samma grejer där som du kan köpa på andra hemsidor men bättre priser, klickar du genom min blogg och använder koden Fyra10 så får du 10% rabatt. Jag har inte köpt just sängkläder men igår handla jag en massa annat och väntar på massa fint till köket. Kram Lotta 🌸🌸

 2. Har inte en sån fåtölj men önskar mej en sån soffa och fåtöljer går säkert att tvätta bara man sätter på det när det är vått, är det en skön soffa att sitta i? Tack för en mysig blogg som jag läser varje dag

 3. LJusa möbler i tyg är alltid svåra. Vi har en ljus soffa i stugan. Eller numera några nyanser mörkare. Med fem barn blir det lätt spillt både godis och annat kladdigt.

  När barnen är stora ska jag köpa en dyrare soffa =)

 4. Godmorgon Lotta!
  Vi har den soffan med och fotöljen, jag har precis samma problem med att de börjar bli lite smutsiga, jag gjorde misstaget och torkade soffan med våt trasa och det var inte lyckat! Det slutade med fläckar där jag torkat och tyget blev inte snyggt.
  Så vått på soffan är inte att rekommendera. Tyget har också blivit väldigt fult på hela möblemanget! Så jag tycker personligen inte att kvalitén är någon höjdare tyvärr. Tråkigt då gruppen inte är gammal alls! Men kanske kemtvätt som du säger kunde vara nått?
  Kram

  1. Jag tror det står att klädseln ska kemtvättas. Men det går inte på fotpallen, vår soffa däremot är jättefin. Men fåtöljen sitter min man i varje kväll. Kram Lotta

 5. Hej! Vi har Howardsoffor från Mio, ljusbeiga.Jag tvättar klädseln till sittdynorna och ryggdynorna i 40 grader. Funkar perfekt! Trär på när de är lite fuktiga. Vi har haft sofforna i 6 år nu. Tycker dock att de lätt blir noppriga i tyget där man sitter mycket, men köpte en noppborttagarmaskin som jag drar med regelbundet, då håller sig tyget fint!

 6. Hej Lotta! Vi har en Howardsoffa från Mio och skickar klädseln på kemtvätt en gång på våren och en gång på hösten. Det har hittills fungerat jättebra och soffan håller sig fräsch under hela året. Kostnaden är per kilo tyg och för oss landade det på runt 600 kronor, prisvärt. Kram!

 7. Vi har två soffor i klippt sammet från Englesson som vi köpte för 7 år sedan. Eftersom vi både har hund och katt köpte vi med avtagbar klädsel samt en extra klädsel. Vi har nu lämnat in den gamla klädseln för kemtvätt .
  Det blev väldigt bra men ganska dyrt vi betalade 1700kr. Vet inte riktigt hur det blir om man inte kan ta av hela klädseln hur det löser det då, det kan ju bli färgskillnad och det är ju heller inte snyggt.

 8. Jag har en soffa med kritvitt tyg och ”endast kemtvätt”. Lämnade in på kemtvätt, 1700kr och tyget blev knappt märkbart renare. Chansade och tvättade klädseln i 40 grader med en skopa vanish och den blev kritvit igen.

 9. Vi har en stor vinkelsoffa från Stalands som vi är jättenöjda med. Den noppar på favoritplatserna. Jag har använder sambons gamla trimmer och "rakar" bort nopporna, funkar helt suveränt!

 10. Om det inre är något ”konstigt” material så borde det gå att köra på 40 i maskinen. Kanske inte centrifugera på högsta och sen trä på i fuktigt tillstånd. Hade klädslar från Ikea som det stod kemtvätt på, men jag körde i maskinen och trädde på fuktigt och lät dem platstorka. Lycka till vilket som 👍🏻😃

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *