Framgångspodden Petter Stordalen

 
När jag är hemma och går och grejar så lyssnar jag på poddar, i veckan så lyssnade jag på Petter Stordalen i framgångspodden och han gjorde så stort avtryck på mig. Vilken fantastisk människa och människosyn han har och vilken inspiration. 
 
Det var många saker han tog upp som jag skrev ner och ville ha på papper som tex. att ta utgångspunkt i det man har och förverkliga utifrån det, behandla alla människor bra, man måste göra fel för att kunna göra rätt, följ din dröm osv 
 
 
Har du lite tid över så lyssna på Framgångspodden så många inspirerande människor, det är mitt tips till dig idag.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Framgångspodden Petter Stordalen”

  1. Hej! Jag tycker också Petter Stordalen är fantastisk! Jag har läst hans bok "Min hemlighet" – du måste läsa den ! Ger mycket idéer och tips och mycket att tänka på.
    Passar på att tacka för en jättebra blogg. 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *