Te, bulle och sommarlov

I annonssamarbete med Sprudla 
 
Tänk att nu är det sommarlov för Elin. Dukade med te och bulle i orangeriet. Jag hade inte handlat så mycket men några presenter har hon fått men det får jag visa en annan dag. Hon sparar på saker tills hon flyttar hemifrån och jag tycker att få sommarlov ska firas.
 
 
Porslin (från förra året) HÄR
 
 
Servetter HÄR 
 
Senare på kvällen blev det melon , jordgubbar och så en cider. Nu kommer vi få mycket tid tillsammans om inte Elin ska jobba på något annat ställe, men hon satsar på körkort först. Ikväll kör vi lite tacomys också. 
 
 
Vi har inte bråttom med någonting, jag tycker livet kan få ta lite tid faktiskt. Jag behöver inte så himla mycket mer än att få ha en skön vardag utan stress, mina vänner och familj och få jobba med mitt älskade jobb. Vi har det så bra och försöker göra vår vardag till den bästa. Det händer en massa tuffa saker hela tiden ( som jag inte skriver här) som vi får jobba på men så har alla. 
 
 
Lyktor HÄR 
 
 
 
Så glad att all målning i orangeriet är klart, äntligen!! Nu är det dags att vattna där ute och ge hönsen mat och sedan börja med maten.
 
Porslin , servetter och lyktor från min fina Lindas butik Sprudla
Missa inte den om du är i Ljungskile.
 
Kram Lotta
 
💗 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Te, bulle och sommarlov”

  1. Vilka fina bilder du tar". Speciellt te’ och bulle i orangeriet, de målade möblerna passar perfekt. Beundrar dig att kunna producera så mycket glädje för oss att njuta av varje dag.
    Tusen tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *