Lite tid över

 
Innehåller annonslänkar och samarbete med iDeal
 
Fick visst en massa tid över så jag hamna här, har satt på mig en gammal klänning Dry lake ( finns ej länge) som är enkel och fin och blå kofta Boozt  HÄR  till det och mina gamla Gant skor, liknande finns HÄR . Jag knappt använt mina för jag tycker det är svårt att gå i högklackat, jag är ju lite mer bondtjej jag 🙂 och en clutch ( en annan färg) HÄR till det. Bäst att packa näsdukar, jag är så blödig.
 
Älskar skolavlutningar och tycker det är magiskt, ska njuta av den här dagen och har så mycket barndomsminnen kring det och när Elin blev sjuk. Mycket känslor en sådan dag. 
 
 
Tips på andra fina känning på rea Afound nu HÄR, HÄR och HÄR 
 
 
 
Nu ska jag ta kaffe och vänta på Elin innan vi ska åka iväg. Så himla högtidligt att se sonen klä upp sig i kostym och vara så fin en sådan här dag. 
 
Återkommer med finare bilder senare idag, har inte hunnit fota så mycket här hemma sista dagarna
 
Kram Lotta
 
💗

Du har fortfarande 20% rabatt på iDeal med koden LOTTA20 i kassan HÄR  
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lite tid över”

  1. Så snygg du är Lotta! Den klänningen är jättefin på dig. Ja, visst är det något speciellt med skolavslutningar, mina barn är inte så gamla att de har börjat skolan ännu men jag längtar redan efter att få gå på deras avslutningar 🙂

    /Sandra http://kojatillslott.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *