Att räcka till

 
 
Jag har förstått att fler än jag funderar för mycket på hur man framställs inför andra och istället vänder ut och in på sig själv för att räcka till och duga och så alla tankar vad ska andra säga om det jag gör och hur de upplever mig som person. Men ni, jag har jobbat med dessa tankar stenhårt sista tiden för gudarna ska veta att det är svårt och när Elin var sjuk föll jag ett tag djupt ner i hålet där jag inte alls upplevde att jag gjorde det som är bra för mig. 
 
Men nu är jag tillbaka och det är så skönt att känna att jag faktiskt väldigt lite bryr mig om dessa tankar, jag bara kör och det ska jag fortsätta med. Timmarna i ens liv rullar på så fort så krutet ligger på att skapa det jag tycker om, tro på mig själv och vara snäll som människa mot alla jag möter. Så jag vill bara säga -Du duger och låt inte din hjärna styras av röster som inte är sanna. Skapa dina egna dagar utifrån det du vill och LEV. Lev så bara in bomben mycket och ha det bra, för det är du värd. Det andra inte tycker är bra att jag gör är inte min värld, min värld ser jag till att skapa själv. Gör det det du också vet jag. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Att räcka till”

  1. Älskar att läsa dina inlägg. Tycker om att du sätter orden precis på det många tänker. Kommer alltid inspireras av dig och dina texter och bilder!

  2. Kloka ord och så viktigt att tänka på för att orka. Har följt din blogg länge nu och blir stärkt av ditt sätt att tänka och leva. Har själv haft några jobbiga år då min ena dotter blivit sjuk i en kronisk sjukdom och det är så lätt att tappa bort sej själv i allt det svåra. Tack för en bra och mycket inspirerande blogg 💗

  3. Säger som flera andra riktigt kloka ord 💕 man mår mycket bättre när man slutar börja tänka för mycket på hur man framställs inför andra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *