Ombyte förnöjer

För några veckor sedan när jag tog bort soffan i uterummet så tänkte jag att den här möbelgruppen skulle stå i uterummet men nej, det blev inte bra. Sedan satte jag den på altanen utanför uterummet för det är tomt där, men nej det blev inte så bra det heller. Blev för trångt sa mannen. Nu har jag flyttat tillbaka den till spabadet och här passar den bäst och nu har jag beställt nya dynor hos Blackballoon. Så bra det går att köpa bara dynor.
Jag är bara trött på alla dessa dynor egentligen , men om vi bygger ett litet poolhus vid poolen så behöver jag inte släpa in alla i bastun i badrummet. Sedan är det faktiskt mysigt att sitta även här uppe vid spabadet, varmt och skönt vid väggen så dagar man inte vill släpa fram alla dynor vid poolen kan man bara ta fram dessa.
Jag har kört en live på instagram  för altanen för den som vill kika där. Bordet är tyvärr trasigt i benet men får stå här nu innan det är helt sönder. Brickan kommer jag spara däremot. Dynorna som jag lagt på nu är gamla dynor från en soffa som får duga så länge.
Vädret är strålande men jag ska ägna många timmar till att storhandla, vet inte när det var så tomt i vårt kylskåp och frys sist. Har inte varit på jättelänge och även djurens mat är slut. Fy det blir dyrt, men äta gott är prio hos oss och Kalle gillar ju laga mat så handla blir det idag.
 Hoppas du får mycket sol och har en riktigt bra dag, bäst att sätta fart här nu. Ska fylla bilen med skräp till återvinningen som blir första stoppet.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ombyte förnöjer”

  1. Hej! Måste bara få fråga, du som har en sån fantastisk trädgård med mycket planteringar och blommor i krukor. Jag är väldigt intresserad av trädgård och har en liten köksträdgård och någon rabatt och så, men är ganska feg och vet inte så mycket om växter och blommor så jag vågar inte sväva ut så mycket. Planterar du bara perenner som överlever från år till år? Och blommorna i krukor, övervintrar du allihop eller köper du nya varje år?

    Hälsningar Malin

    1. Hej, i mina krukor brukar kag mest plantera perenner som jag kan sätta ner i rabatten sedan men alla olivträd m.m måste man övervintra inne i ca 8 grader så vi har dem i orangeriet. Börja köpa perenner och sätta ner i kruka och sedan på hösten kan du ha dem i rabatten istället. Sommarblommor är bara slit och släng och det tycker jag är synd. Lycka till! Kram Lotta 🌸🌿🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *