Nu ska vi lata oss lite

Innehåller annonslänkar till Campadre
 
 
Nu är vi hemma igen från stan och jag har fixat lite kyckling som vi ska ta med till kvällens buffebord. Vi ska lata oss lite innan det är dags att snygga till sig. Det har regnat lite här och åskar så vi får se om det blir cykel eller bil ikväll 🙂
 
Jag har två paket från Campadre att hämta med saker som jag köpt, så jag funderar på att ta mig en tur till byn där det ligger. Köpte tex. besticken  sedan som jag ni tipsade om, en ny stekpanna  och lite annat. Kan visare er lite senare.
 
Nu ska jag jobba lite här och ta tag i mailen
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nu ska vi lata oss lite”

  1. Va härligt,jag åkte iväg till vår 2ra Dotter till Vallastaden idag för det var lite bättre med diskbråcket idag,gick i butiker och landade sen igen i Vallastaden och blev bjuden på mat å dryck och godsaker.Åter hemma i Mjölby låg mannen sjuk i halsen efter att han bär ut Corren på nätterna å nu ha de ju vart döövarmt så han ha haft med en handduk för å få bort svetten,men,men, inte så bra å jobba 01.00-06.00 i värmen å sen springa i trappor,fick ont i halsen i morse direkt,så min lata dag blev till att fixa kycklingsoppa när jag kom hem efter en underbar dag i Linköping. Men jag klagar inte,alltid roligt att titta in å se vad Ni gjort,de blir fint med plank och dylikt, men nu blir det ändå ett glas vitt och läsa tidningar!Ha de nu finfint hos er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *