Projekt och prioriteringar

Idag när vi vaknade så satte vi oss och prata ihop oss om vad vi behöver göra på huset. På bild så ser man inte det men vårt hus behöver verkligen målas, det är prio ett. Sedan är våra fönster gamla och behöver renoveras så vi tänkte passa på att göra det när vi ska måla huset. Det ska bli spröjs också. Det ska vi ta hjälp med, för det är ju tiden också, man hinner inte allt.
För oss är det jätteviktigt att sätta oss ner och prata ihop oss. Det är så bra med Kalle för när vi pratar så vill vi samma saker, det är bara frågan vilken ordning och vad vi har råd med. Nu har vi bestämt oss tillsammans vad vi måste göra klart och vad vi ska ta hjälp med i sommar.
En ny spis är prio ett här inne, det måste vi köpa nästa vecka och resten får vi ta lite i taget. Ni som hänger här med oss får ju ta del av allt som vi hittar på. Altanen ska byggas klart, orangeriet ska målas klart men sedan ska vi försöka leja bort mycket. Jag sparar också till att göra om lite i köket. Vad har ni för planer och projekt i år? Vi vill ju hinna med att resa lite mer också, men man får prioritera för man har ju inte råd med allt. 
Nu ska jag hoppa i badet med en cider när Kalle kollar på hockey. Ska bara lata mig kvällen lång efter varit och firat svärfar som fyller år. 
Kram Lotta
…………….💗…………….

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Projekt och prioriteringar”

  1. Nya fönster i vårt 50-talshus. Vi har bytt ut 1/3 bara resten kvar. Ny uteplats med skiffer. Ny papp på del av taket. Förra hösten gjorde vi om badrummet det blev lite dyrare än vi tänkt så nu måste vi spara lite. Det är alltid något man vill pyssla med. 😀♥️

  2. Vi har många projekt på gång, men precis som du skriver får man prioritera 😄 Så i år börjar vi med att måla om huset, just nu är gamla delen röd och nya utbyggnaden grå 😃 Så nu ska allt bli grått! Sen har jag tänkt att få till ett litet växthus också om jag bara får lite snickarhjälp från maken 😄 Men det får jag som tur är hihi.
    Vacker kväll önskar jag dig 🌟
    Kram Mia

  3. hej Maria på Inredningsvis här 🙂 måste fråga en sak jag såg din blogg och trendenser på Blogg.se sida när jag råkade ramla in där Men varken du eller hon har ju en blogg.se blogg? hur funkar det? annonserar ni där eller vad?

    svara gärna inne hos mig då jag kan missa det annars:) LOVE Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *