Motionerat i solen

Innehåller annonslänkar
Idag valde jag att vara ute när solen lyser och jobba när solen går ner. Jag började dagen med att promenera till min mamma och bonuspappa , en promenad på 4km. Där bjöds det på kaffe och ägg. Philip har studiedag och sovit hos en kompis och Elin var redan nere hos mamma. Tacksam att jag har mina föräldrar som finns hemma och kan besöka när jag vill.
 På vägen ner lös det så fint på himlen. Fick ”hallelulja moment feeling”.
Efter en timmes frukost var det dags att gå 4 km hem igen och då tog jag en runda även genom skogen.
Jag hämtade bilen, fyllde med återvinning, hämtade Elin och skjutsade till tåget, åkte till stora återvinningen och när jag kom hem var det fortfarande så fint väder så jag tog även den lilla springrundan.
Nu har ätit lunch, kikar på en resa jag vill göra i vår och har en lång lista med jobb som jag ska bocka av. Nu har jag tid att jobba ända till kvällen vid datorn när solen går ner.
Ta hand om er, recept kommer senare ikväll
Kram Lotta
……………💗……………
Dagens tändvärda
Om man vill ändra sitt levnadssätt , så måste man uppgradera sitt tankesätt
(Ett positivt sinne) 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Motionerat i solen”

 1. Du är verkligen rustad för en promenad. Men jag funderar över pannlampan? 😉 Jag har också mina föräldrar nära och det är underbart.Kram och njut av solen.

 2. Tips på tunna och smidiga överdragsbyxor; beroende på vad du är ute efter förstås men skulle rekommendera skidbyxor (jag har Swix) som jag använder till det mesta, med töjbart tyg på baksidan, tunna och smidiga 🙂
  Ett annat alternativ är överdragsbyxor till cykling (jag har Craft) – de är tunna, lite töjbara och vattentäta, helt perfekt!
  Tycker att ”vanliga” överdragsbyxor är för stela och kraftiga om man ska ha dem när man rör på sig. Lycka till (och vilken lyx att ha föräldrarna nära ❤️)!

 3. Vad härlig du ser ut Lotta och vilka härliga bilder du har tagit. Jag var också ute en sväng men det var efter jobbet så det var mörkt ute men det är ju så skönt att röra på sig.

 4. Underbart att få lägga upp dagen som man vill. Att prioritera sin egna hälsa först. Det är nog drömmen för många. Själv petar jag in träning eller sådant jag blir glad av efter en lång arbetsdag…=)

 5. Hej,

  Jag har längdskidkläder, Craft. Perfekta till allvrörelse på vintern. Har de i spåret, på promenad och löpning vid kallt väder. Fodrade och töjbara. Sitter perfekt!

 6. Jag använder alltid craft längdskidbyxor när jag promenerar. De har lite foder men känns ändå tunna och sköna. Om temperaturen är runt 0 eller några grader varmt använder jag bara dem. Vid kyligare väder har jag underställsbyxor eller tights under.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *