Föreläsning på Vedungsbageriet och Hot stone massage

 
Innehåller annonslänkar 
 
Två riktigt roliga dagar har jag haft nu och jag är så glad att jag har orkat. Det gick så bra igår på föreläsningen, visst jag glömde hälften men det vet ju inte alla som var där 🙂 Jag är glad att jag tycker om att åka bort igen, umgås socialt med andra och vågar köra på med livet även om det är lite lugnare än det brukar vara. 
 
Om ni har möjlighet så åk till Boställets Vedungsbageri  och mys en dag med fika. Älskar Karin som äger bageriet, så driven och orädd och härlig person och fikat är grymt. Helst brödet med frukt och nöt för det har jag smakat.
 
 
Gammal blus och tröja
 
Ni frågade om schampoot igår igen som jag haft för mitt tunna hår och det finns HÄR  (adlink)  Det är så mycket tjockare nu än för två år sedan och jag kan bara komma på att det är schampot (Keraste bain prevention) och att jag mår bra och haft hairtalk innan så det fick vila. Tappade mycket hår när Elin var sjuk men jösses vad det växt nu. Tänk allt är mitt egna, så glad för det.  Fick tips om detta när Elin tappade sitt hår. 
 
 
Skitig spegel 🙂 
 
 
 
 
 
Idag blev det mysdag med Elin. Jag hade planerat in en Hot Stone massage för P.A.U.S  de hade lite extra rabatt på det den här månaden och så färgade jag brynen. Hade en helt underbar stund där på P.A.U.S . Elin hade lite andra ärenden och så fick jag med mamma också.
 
 
 
Så många snygga nagellack har kommit till butiken på p.a.u.s
 
Det blev även lunch på Simons, mitt stamställe. Bjöd mamma och det är så mysigt när hon vill följa med.
 
 
 
Jag var förbi på Linköpings trädgårdshandel och kikade på alla underbara buketter och växter och måste tipsa om att de har snart föreläsning med Eva Robild. Skulle så gärna vilja komma på den föreläsningen för Eva är en mycket duktig trädgårdsmänniska men jag ska till Göteborg. Vill ni ha en trevlig kväll och ni som jag är intresserade av trädgård så missa inte lyssna på Eva och besöka fina Linköpings trädgårdshandel. Ni kan anmäla er HÄR.
 
 
Inga barn hemma ikväll, nu är de på fest och ute och äter med kompisar, så nu ska jag mysa med mannen och fixa lite middag till oss två. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Föreläsning på Vedungsbageriet och Hot stone massage”

  1. Tack för din fantastiskt fina föreläsning på Bostället igår. Du gav mig så mycket inspiration och tankar om livet. Somnade med en härlig feelgood känsla 😊. Önskar dig en härlig helg!! /Katarina

  2. Jag tycker också jag redan känner av skillnad med schampot jag köpt genom tips från dej, men undrar om du inte äter något tillskott/vitamin för håret, eller? Tacksam svar. Mvh Linda

  3. Tack för en trevlig kväll och föreläsning på Boställets vedungsbageri. Du gav mig mod och inspiration att fortsätta med min företags idé.
    🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *