Mina fina väskor ska ut och åka

Nu har jag börjat packa lite och mina fina väskor ska få ut och åka lite, det ska bli så kul. Det är ju inte lika ofta längre så jag ser verkligen fram emot det och hoppas det kan bli lite oftare framöver.
Nu har jag hämtat Elin vid tåget och varit och köpt en hjälm till Kalle som tydligen ska vara bra när man har glasögon och ska köra slalom. Handlat lite mat och får handla mer på fredag. Känns alltid som det är tomt i kylskåpet. Philip växer ut allt och vinterkläder har jag sålt på loppis och måste hitta nya. Han vill helst ha coola tröjor att åka i, för han är ju så tuff 🙂 Mamman vill han ska ha jacka.
 Nu ska jag börja fundera på kvällsmat, blir nog köttfärssås ikväll tror jag och sedan hoppa i badet inne eller ute eller kanske basta. Jag fryser så mycket.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Mina fina väskor ska ut och åka”

  1. Jag tipsar om svenska märket wearcolour … väldigt mycket tuffa jackor som är som tröjor … man drar dom över huvudet med luva … 🙂 kika in på det …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *