Promenad, sol och podd i lurarna

 
 
Idag fick jag lite tid att göra det jag tycker så mycket om. Lyssna på podd, vara ute och promenera i solen. Jag gick ner till mina föräldrar och tog en kaffe och så gick hem igen, blev 8 km och det var så underbart. 
 
 
Har hittat så sköna byxor med lite foder i, smidiga från Craft HÄR 
 
 
När jag började gå var det ingen sol ute men det var så härligt ändå. Jag satte på framgångspodden och lyssnade på Jonas Gardell, ett toppenavsnitt och han sa så mycket klokt! Lev ett liv värt att dö för och ska du vara modig så är det nu medan du lever, sedan är det liksom försent. Jag älskar lyssna på kloka människor som ger mig nya härliga tankar. 
 
  
  
 
När jag gick hem så sken solen och så all snö på träden. Halleluljamoment var det! Känner mig lyckligast på jorden när jag får dessa stunder. 
 
 
 
Sedan hämtade jag Elin vid tågstationen och vi åkte och hälsade på min morbror och han blev så glad. 
 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Promenad, sol och podd i lurarna”

  1. Åh vad härligt det ser ut! Har en förkylning som inte vill släppa så träningen får vänta lite till. Blir så peppad när jag läser detta inlägg dock.
    Ha en fin vecka ❄️☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *