Jul på Elins rum

Jag har ganska mycket bilder att visa men jag har varit lite lat och inte suttit vid datorn så mycket sista tiden men nu så ska jag försöka ge er lite mer inlägg. Ni är många som är lediga nu och då brukar ni gilla att titta in här. Hos Elin är det så mysigt med gran. Förra året var vi i Ullared och Elin köpte en massa julpynt för sina egna pengar och då blev det en egen plastgran, ljusstake m.m
Balklänningen har kommit också, fast det är långt kvar tills hon ska dansa bal. Jag blir så glad när jag ser den. Elin har drömt om att få dansa bal och nu ska det bli så med pojkvännen i vår.
Mailegtomtekalender hänger upp som pynt men inga paket får de i den nu när de är stora. Vi sponsrar istället med så mycket annat.
Ute i hallen blev jag så nöjd med tapeten. Golvet uppe i hallen är fortfarande vitt fast det är grått i trappen, men det blev bra.

Nu ska jag klicka hem några lampor, en att hänga i fönstret och en i taket och Kalle målar elementskydd idag och ikväll ska jag sätta fötterna i mitt nya fotbad. Inga barn hemma ikväll så det blir tyst i huset men vi har det så bra.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jul på Elins rum”

  1. Elsker å følge bloggen din. Blir så inspirert.
    Det slår meg så forskjellig vi feirer jul i Sverige og Norge.
    1. juledag er en av de stilleste og helligste dagene vi har i vårt land. Tror svært få maler og snekrer da.Fint at vi har det forskjellig.
    Ønsker dere fortsatt god jul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *