Att minnas julen 2010

 
Min vän Anna som jobbar på P.A.U.S sa att det skulle vara roligt med lite återblickar. Jag hamnade i arkivet vid julen 2010. Bara 8 år sedan men jösses vad det hänt mycket under de åren både med oss och hemmet. Tänk om man vetat allt då som man vet nu.
 
Ska vi kika lite hur vi hade det då? Ute såg det nästan ut som nu. Vi hade inte bytt dörrrar och inte börjat göra ordning i trädgården men det syns inte på bilden för det var massa snö som julen ska vara. 
 
 
Tomten kom varje år med sin lilla väska där barnens önskelista låg som vi gömt i skogen
 
 
Vårt hem var alltid pyntat till bredden med tomtar och blommor, helst tomtar. Nu vill inte ungarna heller ta in massa tomtar men i flera år tjatade de och ville ha massor av tomtar som det var när de var små. 
 
 
Vårt hem hade brunt, cafe latte och ek överallt. De var det senaste då.
 
 
Jag tänkte inte på min hälsa, tyckte inte att att kost och träning var viktigt  och gillade volangkläder och baka och uppe i min mammaroll. Barnen ville inte bli fotade på julkort så vi var inte så glada på den här bilden 🙂
 
 
Vi levde ofta i ständig renovering. Precis före jul renoverade vi badrummet som var ett gammalt vardagsrum. Några år innan hade vi renoverat köket och jag hade sagt upp mig på mitt jobb på Cervera, börjat plugga till lärare och fått jobb på förskola. 
 
Ja det var lite jul 2010, så kul att minnas tillbaka och tänka hur vi hade det då och så mycket vi faktiskt gjort och den här resan med bloggen, mitt jobb och även allt som hänt med mig som person och hela vår familj. 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att minnas julen 2010”

 1. Hejsan! Har en fråga om ett linne som du köpte från Country dreams för ett tag sen från Rosemunde i svart. Är den normal i strl eller ska man gå upp i strl? Kram!

 2. Wow vad det har hänt mycket!! Jag tycker det är superintressant att få se såna här tillbakablickar och få se hur mycket som har hänt dels med hemmet och dels med personen. Jag tycker det skulle vara kul om du ville visa mer sånt här då och då 🙂

  /Sandra http://kojatillslott.se

 3. Oj så skoj med tillbakablickar <3
  Ja inte fick jag till några julfoton med mina tre pojkar 😉 Inte ett kort!
  Blir lite glad när jag ser att ni hade samma soffa som jag hade i mitt allrum 🙂
  Ha en fin dag

 4. Å vad roligt att se, har ju hänt en massa, kommer oxå ihåg kaffe latte tiden, det var väldigt populärt när jag flyttade hemifrån (17 år sedan) , hade även aprikosa tapeter i min första lägenhet som var "såå" fina … 🙂 hehe …
  Ja jösses, jag gilar mitt vita med gråa inslag än så länge, hatar dock mitt sovrum som jag tycker är alldeles för ljust, vill ha lite "mörkare" och mysigare, så blir nog lite ommålning där …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *