Köket är klart

Bild mobilen, svårt att fota färgen. Får visa mer bilder senare
Nu är jag som ett barn på julafton för nu är äntligen mitt kök klart, som jag längtat! I helgen ska vi hämta alla luckor som vi ska montera själva så vi sparar lite pengar. Nu får vi flytta in igen och jag får börja fylla köket. Så glad just nu. Resan till att renovera och göra fint tar tid. Jag är glad att vi behöll skåpen från Marbodal och att vi tog hjälp med all målning för det hade varit för mycket jobb för min man.
Nu ska jag piffa, städa och torka och så väntar jag på en lastbil som kommer fina mattan till hallen, imorgon ska det tapetsera i trapphuset. En sak i taget och snart är allt klart. Mer bilder kommer framöver.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Köket är klart”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *