Morris seaweed

Igår var vi vid kusten på en fest. Min gamla klasskamrat och min mans barndomsvän. Hon som parade ihop oss för 27 år sedan och utan Åsa hade vi inte varit tillsammans. Hennes familj och min mans familj hade en fest tillsammans. Det var nostalgi. Min man har känt dem sedan han var liten och jag har känt familjen sedan jag var 17 år.
Idag är vi lata och väljer att inget göra, men imorgon är jag ju hemma och ska fortsätta med allt som behöver göras här på vår lilla gård. Sedan har värmen vänt och äntligen vill man träna igen och pyssla, så nästa vecka känns som omstart. Jag riktigt längtar efter att komma igång med vardag, vanliga jobbveckor och så rutin på att röra sig. Jag har inte gått upp en massa kilo på min semester för Lchf gör att jag håller vikten men jag har säkerligen tappat lite muskler. Jag har valt att ta det lugnare när det varit varmt för jag vet att när kyligare väder kommer så kommer min energi och min årstid när jag mår som bäst.
Jag älskar höst! Så vädret nu blir mitt väder och jag ska hålla på att greja massor. Har längtat efter detta när ni har njutit av solen 🙂 När det går mot höst börjar jag också att pyssla mer inne igen och ska måla om köket. Känner du någon duktig och noggrann målare runt Mjölby och Linköping som kan måla köksluckor så tipsa gärna. Tänkte boka någon att göra detta i oktober.
Min tapet i hallen är fortfarande en favorit i huset, Morris seaweed, älskar den!
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Morris seaweed”

  1. Härligt Lotta!
    Vad fint att träffas så, tänk hur ett möte kan bli hela livet!
    Hos mig har det hällregnat i omgångar idag.
    Har hittat min bokide’, tänker på dig att följa sina drömmar…
    Må så gott💕Gunilla

  2. Jaa, ska verkligen bli skönt med vardag igen ävenom denna extra varma sommar varit lite speciell så att säga. Nog känns det skönt när det blir lite mera rutiner och man får något gjort igen när det är svalare. Skön fortsättning på sensommaren 🌻

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *