Lyktor från ÖB

 
Sprang på så fina lyktor idag som får stå på stora bordet vid poolen. 40 kr på ÖB i Skänninge. Jag gillar att maxa med flera stycken så 3 blev det och det blir fint med lite större saker där för bordet är väldigt krafigt och stort.
 
 
 
Nu ska vi planera något kul att göra med våra barn och deras respektive. Har ni tips på vart vi kan åka och bo och ha det bra i Sverige så skriv gärna en kommentar. Skulle vara roligt att göra något alla tillsammans. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lyktor från ÖB”

  1. Låter trevligt! Beroende på vad man gillar så finns det jättemycket att göra. Båt till Helsingfors är mycket trevligt, sover på båten två nätter och en dag i Helsingfors. Vildmarksliv hade jag helst valt och mina vuxna barn med, det finns mycket bra gårdar som satsar på det. Tex Ösjönäs i Tiveden.
    Hoppas ni hittar något trevligt!
    Kram Kristina

  2. Tycker att ni ska åka till Mandelmanns på Österlen, otroligt mysig dag hade vi där med hela min familj. Vi gick runt och tittade på deras fina odlingar och åt så god mat👍! Perfekt familjeutflykt! Sen finns ju mkt mer att se däromkring😎!

  3. Åk till Västerås och ta in på det fantastiska hotellet Steam Hotell. Ett riktigt originellt hotell, byggt i ett gammal ångkraftverk, med en underbar spa-avdelning, god mat och häftig lounge.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *