Jag älskar den här tiden

Jag har så mycket glädje i kroppen nu, den här tiden som kommer är min tid. Jag trivs så mycket med höst ( ja det är sommar ett tag till, ja vet ) när det blir lite kyligare ute, som ett lugn som lägger sig. Kalle ska ha fest i helgen för sitt jobb så imorgon tar jag en tur till stan igen.  Vill köpa lite nya växter osv.
Nu när det blir kallare så vänder mitt odlingsintresse till att pyssla inne istället och i vinter ska jag göra om lite. Jag har hittat en målare nu som kommer hit nästa vecka och tittar. Han målar Kvänumkök och jag har sett han är grym. Vi ska göra köket riktigt lantligt och fint. Sedan funderar jag på golvet. Vi har på sikt tänkt byta golven även i vardagsrummet och matsalen, frågan är om man ändå skulle göra allt på en gång. Vi får se…ni får ju hänga på och se vad som händer ni som läser. En sak i taget.
Ha det fint!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Jag älskar den här tiden”

  1. Hej
    Hade oxå ett tråkigt men inget fel på golvet i köket när vi gjorde om lite och köpte nya luckor och gjorde lådor stället för bara luckor, hälsingeluckor tror jag det va. Jag lade in ett mörkt laminatgolv och bytte golvlist samt satte allmogegolvlist utanpå våra raka socklar till skåpen. Ser arbetat och lantligt ut och mycket snyggare golv oxå med inte alltför stor arbetsinsats, mycket nöjd. Tack för en trevlig blogg. Hälsningar Erika

  2. Hej Lotta!Aldrig har jag blivit så inspirerad ,av en blogg som av din!
    Du är helt makalös på att få en att vilja komma tillbaka! Gillar att du blandar lite av varje !så roligt att din dotter verkar få må bra!
    Du inreder och klär dig så smakfullt !
    Stor kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *