Göra lite höstfint

Jag fick med mig alla fyra idag till stan, både Elin med sin Jakob och Philip med sin Julia. Guld för mig att få vara med dem tillsammans, så himla roligt och ikväll ska vi grilla när Kalle har fest i vår gamla skola. Att de vill vara hemma med mig och tillsammans alla fyra är ju det som en gör en riktigt glad. Jag längtar tills vi ska till Göteborg ihop, så himla kul det ska bli.
Nu har jag höstpyntat lite, nu vill man boa in sig och göra fint och gör mysigt inne igen. All nya fina inredningssaker finns hos Esq i Linköping men de har inte internetbutik så jag länkar till lite olika ställen där ni kan hitta liknande.
Nu ska jag gå ner och ta mig ett glas bubbel och börja duka lite
Ha en fin kväll
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Göra lite höstfint”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *