Egen tapas

 
Igår bjöd jag på egen tapas och gjorde några små rätter som går fort att göra
 
Dadlar som man rullar i bacon och har i ugnen på 225 grader i 15 min
 
Krustader med brie och på slutet klickar man i lite marmelad, 175 grader i ca 10 min
 
Små pizzor med färdig deg som man köper på rulle. Kan man variera som man vill i 225 grader i 10 min
 
Melonbit med en halv serranoskinka
 
Aioli, vanlig majonäs och en klyfta vitlök, salt och peppar
 
Färdiga ostbollar, korvar, oliver, kex m.m
 
 
 

 

Tjejerna blev mätta och efter det blev det äpplekaka men den glömde jag fota så den blir inget recept på. 

 
Jag bjuder ofta på tapas när jag har gäster och försöker lära mig några nya rätter då och då
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Egen tapas”

  1. Så jättegott det ser ut. Måste våga mig på det nån gång. Vilken underbar trädgård ni har med alla växter, pool o trädäck, alla fina möbler och mycket mer plus alla hönsen och den söta Findus. Kram

    1. Hej, det är den andra sommaren som de står ute och det funkar fint. har fått tips av andra bloggare att man kan ha dem ute ganska många år innan de blir fula, men bara på sommaren. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *