Igår bjöd jag på egen tapas och gjorde några små rätter som går fort att göra
Dadlar som man rullar i bacon och har i ugnen på 225 grader i 15 min
Krustader med brie och på slutet klickar man i lite marmelad, 175 grader i ca 10 min
Små pizzor med färdig deg som man köper på rulle. Kan man variera som man vill i 225 grader i 10 min
Melonbit med en halv serranoskinka
Aioli, vanlig majonäs och en klyfta vitlök, salt och peppar
Färdiga ostbollar, korvar, oliver, kex m.m
Tjejerna blev mätta och efter det blev det äpplekaka men den glömde jag fota så den blir inget recept på.
Jag bjuder ofta på tapas när jag har gäster och försöker lära mig några nya rätter då och då
Kram Lotta
💗
Så jättegott det ser ut. Måste våga mig på det nån gång. Vilken underbar trädgård ni har med alla växter, pool o trädäck, alla fina möbler och mycket mer plus alla hönsen och den söta Findus. Kram
Vad det ser gott ut. Trevligt med tapas.:)
Ja tapas är det bästa jag vet i matväg. Kram Lotta
Ser att du har Ikeas korgstolar utomhus. Klarar de det utan att bli fula?
Hej, det är den andra sommaren som de står ute och det funkar fint. har fått tips av andra bloggare att man kan ha dem ute ganska många år innan de blir fula, men bara på sommaren. Kram Lotta
Det där ser gott ut. Perfekten varm kväll som igår!
Tips på antipasti skulle vara kul, då både italiensk mat och vin är liiite godare än spanskt 🙂