Tips på grillat

Nu har vi kört hårt här ett par timmar och fixat altangolvet vid poolen, tagit bort plåtarna och tagit fram alla altanmöbler. Det tar sin lilla tid när man valt att bo stort, men jag älskar det.
Ikväll blir det nog inget grillat, vi har gjort det de flesta kvällarna den här veckan men ska kika i frysen om jag kan hitta något kul. Brukar ni grilla något gott, tänkte vi kunde tipsa varandra lite?
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Tips på grillat”

 1. Hej Lotta 🙂

  Något som är smarrigt att grilla är ett knippe sparris som man lindar bacon runt, även klyftor av rödlök med bacon lindat runt. Vi brukar marinera en ganska stor svensk (såklart) fläskfilé sedan helgrilla den , nästan helt klar, skär i ca 2 cm tjocka skivor & lägga på en liten stund till. Till detta smakar det med en sallad gjord på vattenmelon i kuber, fetaost, kapris & ringar av rödlök.
  Hjälp, nu blev jag hungrig!
  tack snälla för en mysig blogg:)
  Kram Annette

 2. Vi brukar grilla ananas – det är verkligen supergott! Annars är jag ett stort fan av grillspett, med blandat kött, korvar, kyckling, champinjoner, paprika, olika lökar, tomater.. Mums!

 3. Pröva grilla bröstfileer med benet kvar, blir jättemycket saftigare än att grilla utan ben! =) Brukar vara lite knepigt att hitta åtminstone i Finland, men större matbutiker brukar ha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *