Köksträdgården på våren och jordförbättring

 
 
Vilken underbar dag vi haft här i Östergötland, solen har värmt och vi har jobbat i köksträdgården. Kalle skulle egentligen fixat altangolvet men det är roligare att jobba tillsammans så han hjälpte till och jordförbättra pallkragarna och fixade både frukost och lunch med grillat vid orangeriet.
 
 
När det gäller pallkragarna och jord så har jag haft löv och hönsgödsel i de flesta på hösten och de som jag fixat idag har fått ny jord och hönsgödsel. Gödsel tar jag inte för mycket för det kväver växterna istället. Jorden har vi köpt ett flak som en lastbil lämnade här förra våren. 
 
 
Nu ska det bli lite regn i två dagar och det gör ingenting för då kan jag göra lite annat. I veckan som kommer fyller Elin 19 år och vi ska till sjukhuset och hon ska ta om alla sina vaccinationer som hon fått när hon var liten. De har gått ur kroppen när hon fick cellgifter.  På onsdag ska det bli fint igen så då blir det att behandla altangolvet klart.
 
 
Nu är jag redo för att så frön där borta men det blir en annan dag . Nu ska jag lata mig en stund till innan det är dags för x-fit pass. 
 
 
Senare idag kommer en liten film på instagram på vår dag som Elin gjort, där får ni se mig kratta som en tok 😊
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Köksträdgården på våren och jordförbättring”

  1. Underbara dagar har vi haft och väldigt välbehövda för många med sol och värme😊 Ni har det väldigt fint på er gård. Jag undrar vad ni behandlat odlingslådorna med för färg ? Ha en bra kommande vecka. /Anne O

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *