Tjooohoo välkommen fredag

 
  
 
Startar min dag med promenad med min granne och Elin ska försöka gå till skolan några timmar idag. Jag känner faktiskt tjohoooo idag för svullnaden på Elin börjar mer och mer gå ner. Äntligen något som går åt rätt håll. Sedan blir hon supertrött av allergimedicin och lågt hb men det får vi ta. Nog om det. Ska hämta flera roliga paket med fint innehåll och så klippa gräs. Hoppas vi får sol idag  och fint höstväder och i eftermiddag ska vi hämta virke så vi kan bygga klart altangolvet. 
 
 

Jag har några reportage att redigera som jag gjort här hemma i sommar som jag inte orkat ta tag i så det skulle jag behöva göra. Jag önskar att orken att skapa och fota reportage ska komma tillbaka men just nu har jag inte det. Det funkar ju att även sälja bilder och gamla jobb och så har jag ju er här på bloggen.

 
Jag kommer ut och ska föreläsa lite igen, två föreläsningar bokade. Berättar mer om dem senare …
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tjooohoo välkommen fredag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *