Höstlådor

 
Nu är mina planteringslådor höstpiffade. Hade kål som jag satte som frön och nu har de blivit så stora så de kan få vara fina i mina höstlådor. Kul att plantorna kom till användning och murgrönan och jag också övervintrat i rabatten från förra året. 
 
 
Även plättar i luften har jag övervintrat inne i orangeriet i krukor så de är också från förra året. Behövde bara köpa ljung för att få ihop till dessa. 
 
 
Idag ska jag ha en riktig mysdag med möten och lunch med mina vänner Cecilia Möller som är fotograf och Jessica som chef på Boomerang. Jag är ju ambassadör för dem kan man säga och det innebär ju en del möten och resor till deras butik. 
 
 

Nu har jag fått veta att jag också kommer jobba som lite ambassadör för Campadre som jag har handlat ganska mycket av HÄR. (adlink)Campadre har erbjudanden för hela familjen varje dag allt från kläder till inredning. Finns ofta bra priser på träningskläder, tex. har Kalle köpt mycket på Campadre och mina första Primeboots köpte jag där och väskor osv. Ja ni får se mer av dessa framöver och de flesta känner nog till dem. 

 
Nu ska jag fixa ordning mig för att träffa tjejerna 🍁🍂🍃
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Höstlådor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *