Hjärnröntgen

 
Det är så skönt för jag känner ingen oro idag. Nu när Elin är bättre så åker vi och gör hjärnröntgen och tar det för var det är. Det ska bli skönt att de kollar upp henne i huvudet så vi även kan släppa det i framtiden. Detta är Elins 3:e MR. Förra gången satt vi ju utanför och väntade och var livrädda, det var då det där otäcka hände som blev bra tillslut. En av de västa dagarna i mitt liv, nu är allt annorlunda.
 
 
Det är bara lite över 2 månader så är behandlingen över. Idag blir det hjärnröngen för att se att den vita vävnaden som påverkades sist har gått tillbaka och att allt är som det ska vara. Elin tycker det känns ok och vi tänker så lika så när jag brukar vara positiv så är det samma för henne. Man går som i symbios med känslor. Hon är grym på att ta det för det är och klagar så sällan. 
 
 
Jag ska börja plocka ordning på alla dynor som ligger i vår bastu. Vi ska ha ett gästrum uppe i skolan där vi har lite värme på och förvarar extra madrasser och dynor där ska vi även ha lite andra dynor.  Jag är ganska klar med trädgården just nu så det är dags att köpa markduk så jag kan börja köra ut grus på nya ytan.
 
 
 
Igår sålde jag även 4 julreportage till Norge så även en hel del jobb görs bakom bloggen, har sålt reportage varje månad senaste åren fast jag inte gör så många men fyra på en dag var länge sedan. Det rullar liksom på livet och jag mår bra. Det blir en fin dag trots hjärnröntgen. Jag känner att solen lyser över oss och jag älskar hösten och ser fram emot den. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Hjärnröntgen”

  1. Bildene i dag var utrolig fine, selv om det alltid er inspirerende å titte inn hos deg. Fikk lyst til å pynte med lilla selv, så noen fine blomster til matbordet får det bli 🙂 Lykke til med undersøkelsen for din datter, hun virker å være ei skikkelig tøff ei!

  2. Himl fina bilder, sen måste jag säga att du har en skön känsla på din blogg!
    Har själv haft en hel del Erfarenheter och MR av hjärna, skrivit lite om det på min blogg!
    Lycka till framöver och ha det så himla bra😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *