Gruslass och äta ur kastrullen

 
Det blev en ljuvlig morgon, när Philip gått till skolan gick jag ut i köksträdgården och körde grus. Fåren kom från hagen och hönsen pickade gräs. Dessa stunder känner jag mig extra rik som har den tiden att kunna göra det jag tycker så mycket om. Mössa på huvudet, skitiga knän och handskar på händerna så jobba med kroppen i naturen. Älskart!
 
Elin sover ofta hos sin mormor på måndagar för vi har hjälp med städning då tidigt på morgonen och hon har sovmorgon, så jag åkte och hämtade henne senare och har skjutsat till tåget innan hon tar prover varje måndag. 
 
 
Nu har jag ätit världens godaste fisk som jag ska tipsa om senare idag, min man har lagat. Var så lat så när jag värmt den så jag åt ur kastrullen 🙂 Skulle aldrig Kalle göra kan jag säga, men när jag är hemma själv kan jag välja grisfasoner…hi,hi. Nu ska jag ut och klippa gräset för senare i veckan ska det bli regn igen. Får fortsätta jobba vid datorn ikväll.
 
 
 
Ni har haft frågor på vilket grus jag köper, det här som jag har nu kommer från Hulje Sand och grus. Jag har köpt 10 ton den här gången och det körs hem med lastbil, kan tänka mig det ligger på straxt över 3000 kr. Gruset eller makadam som det heter är 4/8 och är röd/grått i färgen. 
  
 
 
Ta hand om er nu så kikar jag in här igen efter gräsklippningen
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Gruslass och äta ur kastrullen”

  1. Den är min favoritgarden på internet. Matchande växter i rabatterna med mjuka konturer,romantisk köksträdgård, lovely växhuset.Till den minsta detalj väl genomtänkt, men ändå ser så naturligt ut och harmoniskt.
    Grattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *